Logo
Bekijk onze
HighTea
Bekijk onze
Diner kaart
Reserveer nu
Eisstock Curling
Reservering plaatsen

TROUWLOCATIE Mijdrecht

Restaurant Meesters is gelegen in de provincie Utrecht en mag in de gemeente De Ronde Venen als buitengewone trouwlocatie dienen. Dit is vanwege de mogelijkheden die de trouwlocatie biedt om uw huwelijksdag van begin tot eind tot een unieke en onvergetelijke ervaring te maken.  

ZALEN CEREMONIE, TROUWFEEST OF RECEPTIE

Restaurant Meesters beschikt over diverse sveervolle zalen geschikt voor bruiloften tot 150 gasten. Maar ook de officiële huwelijksvoltrekking en receptie komen goed tot hun recht in een van onze trouwzalen. Samen met u bekijken wij de mogelijkheden waarbij uw wensen centraal staan. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u graag van onze adviezen en suggesties.

TROUWEN BIJ Restaurant Meesters

De trouwlocatie van Restaurant Meesters biedt een totaal concept voor uw bruiloft. Van ceremonie, tot receptie en uw trouwfeest tot en met de overnachting. Ook verzorgen wij graag de catering voor uw bruiloft op de locatie van Restaurant Meesters.

De trouwlocatie is centraal gelegen in Mijdrecht tussen Utrecht en Amsterdam en beschikt over voldoende gratis parkeermogelijkheden voor uw gasten. De aankleding en catering worden volledig afgestemd op de wensen van het bruidspaar en verzorgd door de ervaren medewerkers van Restaurant Meesters.

TROUWARRANGEMENT Restaurant Meesters

Wij bieden u een speciaal trouwarrangement om uw huwelijk in een romantische en sfeervolle omgeving af te sluiten.
Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een fantastische trouwdag kun u contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 0297-285858.