Logo
Bekijk onze
HighTea
Bekijk onze
Diner kaart
Reserveer nu
Jeu de Boules
Reservering plaatsen

FAMILIEFEEST

Restaurant Meesters is zeer geschikt voor familiefeesten, familiedagen of groepen. Een verjaardag, familiediner, reünie, jubileum of een andere feestelijke bijeenkomst, u bent bij ons op het juiste adres.

Onze feestlocatie bevindt zich in een straal van 20km van zowel Amsterdam als Utrecht. U kunt gratis parkeren, ook met grote groepen. Daarnaast is de locatie goed te bereiken met het OV.

FAMILIEFEEST ORGANISEREN

Wij beschikken over 4 verschillende zalen, geschikt voor grote en kleinere groepen. Elke zaal heeft zijn eigen sfeervolle setting. U kunt een indruk krijgen van onze zalen op de pagina zaalverhuur. Wij kunnen voor u de decoratie van de zaal verzorgen, en eventueel gebruik maken van een door u gekozen thema.

ARRANGEMENTEN FAMILIEDAG

Naast een familiefeest kunt u ook kiezen uit een van onze arrangementen. Voorbeelden van arrangementen voor familiedagen zijn een segwaytocht, bon bon workshop, clinic schermen, of een echt ontspanningsarrangement. Bekijk het arrangementenoverzicht voor alle opties.

CATERING VOOR UW FAMILIEFEEST

Restaurant Meesters kan ook de catering verzorgen tijdens uw familiedag, feest of bijeenkomst. Uiteraard wordt de catering volledig afgestemd op uw wensen. Door de verbinding met Hotel Mijdrecht bent u bij ons verzekerd van een heerlijk diner of een culinaire lunch of hapjes. Ook een high tea of borrel is mogelijk.

Voor onze uitgebreide mogelijkheden voor de organisatie en eventuele catering tijdens uw feest kunt u altijd contact opnemen met Restaurant Meesters via het contactformulier of door te bellen naar 0297-285858.