Logo
Bekijk onze
HighTea
Bekijk onze
Diner kaart
Reserveer nu
Jeu de Boules
Reservering plaatsen

THEMAFEEST

Voor een themafeest of een feest met een bijzondere gelegenheid kunnen wij u een compleet aanbod doen. Van concept tot uitvoering, feestlocatie met veel mogelijkheden, professionele catering en voldoende hotelkamers voor uw gasten.

THEMAFEEST ORGANISEREN

Bij Hotel Mijdrecht worden regelmatig themafeesten georganiseerd. In samenwerking met een professioneel en ervaren entertainmentbureau zetten we unieke concepten en feestavonden neer. Bekijk de video en de mogelijkheden op de pagina entertainment arrangement.

THEMAFEEST EN CATERING

Hotel Mijdrecht heeft een bijzondere verbinding met Restaurant Meesters. Deze combinatie zorgt ervoor dat de catering, het diner of de lunch volledig in lijn zijn met het door u gekozen thema voor uw feest. Bekijk de video van Restaurant Meesters om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

FEESTLOCATIE TUSSEN UTRECHT EN AMSTERDAM

De feestlocatie Hotel Mijdrecht is gunstig gelegen in midden Nederland. De locatie in Mijdrecht is ideaal te bereiken met de auto. De feestlocatie beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Ook is de locatie goed te bereiken met het OV.

UW THEMAFEEST BIJ Restaurant Meesters

Voor meer informatie over onze uitgebreide mogelijkheden voor de organisatie van een themafeest kunt u altijd contact opnemen met Restaurant Meesters via het contactformulier of door te bellen naar 0297-285858.

Wij nodigen u graag uit om de locatie te komen bezichtigen.